Home » Stel zelf je kerstplank samen

Stel zelf je kerstplank samen

Met kerst hebben wij een selectie van gerechten beschikbaar, waar je uit kan kiezen om zo zelf een kerstmenu samen te stellen. Dit doen we zodat je niet verplicht bent een 4 of 6 gangen menu te bestellen maar zelf je keuze kan maken wat jij lekker vindt! 

We hebben gekozen voor een assortiment van kleine hapjes. Je kan dus ook meerdere hoofdgerechten of voorgerechten bestellen waar jezelf maar trek in hebt! 

Wij werken met tijdvakken zodat je zelf kunt bepalen wanneer we de gerechten bij je thuis komen brengen of wanneer je deze wilt komen afhalen. De gerechten worden geleverd in een kant en klaar pakket en moeten alleen nog opgewarmd worden.

Wij bezorgen in Spijkenisse, Heenvliet en Geervliet  Woon je in een ander gebied dan hierboven aangegeven maar wil je toch graag gebruik maken van onze thuisbezorgd dienst neem dan even contact op met Jochem.  0181 612 882 of via de e-mail naar jochem@caferestaurantplateau.nl 

De gerechten kunnen ook afgehaald worden binnen de tijdvakken er is GRATIS parkeergelegenheid voor de deur.

  • De Hoofdgerechten bestaan uit een kant en klaar pakket, het is voorgegaard en dient alleen nog opgewarmd te worden in een voorverwarmde oven van 180 graden Celsius gedurende 6 minuten.
    De gerechten moeten eerst in een ovenschotel alvorens het opwarmen begint. Een magnetron en airfryer zijn niet geschikt.
  • Bewaar deze gerechten maximaal 2 dagen in je koelkast
  • Minimale bestelbedrag is €25,00 excl bezorgen
  • Bestellen kan tot 20 december (VOL=VOL)
  • We leveren de de gerechten EXCLUSIEF planken
  • Op 24, 25  26 en 27 december is het niet mogelijk om naast het kerstmenu nog andere gerechten te bestellen!

Klik op het tijdvak en bekijk ons menu en bestel je kerstplank

TIJDVAK IS VOL Bezorgen of afhalen op 24 december

TIJDVAK IS VOL Bezorgen of afhalen op 25 december

TIJDVAK IS VOL  Bezorgen of afhalen op 26 december

Bezorgen of afhalen op 27 december